Rock Mp3-(yerli)

  1. ๑۩۞۩๑ Bölüm Kuralları…Yeni Konu Açacaklar Lütfen Okuyunuz ๑۩۞۩๑
  2. Rock Birliği
  3. 2
  4. Winamp Üzerinden Türkçe Rock Radio Dinlemeye Ne Dersiniz??
  5. İlker Özcan – Sana Çıkar Yollarım [ Full Album ] 2004
  6. Moğollar – 1968-2000 [2000] Full Albüm [zippyshare] the_metaLLEr
  7. Kaybeden Tribi – Bu Sehirde (2008) Akustik
  8. Barlas – Daha Derin (2008)
  9. Artun Ertürk Ve Diplomatik Rock Opera (2008)
  10. Hayko Cepkin – Discography ~ By EviL©
  11. Osman Aytaç – Ters (2oo8)
  12. Güler – Bu Kadar Yeter (2008)
  13. Asım Can Gündüz – Discography ~ By EviL©
  14. Pentagram – Discography ~ By EviL©
  15. Grup Tını – Öğrenci İndirimi [1992] [Zor Bulunur]
  16. Sesimizi Yükseltiyoruz! – Derleme
  17. Endişe – Küresel Hipnoz (2007)
  18. Yasemin Mori – Hayvanlar [2008] [FLAC]
  19. Şebnem Ferah – 7 Full Albüm (NoRapid)
  20. Vega Diskografi ~ By EviL©
  21. Türkçe Slow-Rock Parçalardan Oluşan Karma Albüm (18 Parça)
  22. Erkut Tackin – Doga ve Insan (1975)
  23. Ekrem Düzgünoğlu – Karanlıktan Güneşe (2007)
  24. Gripin | 2008 | Gripin 2 | NoRapid
  25. Teoman Diskografi Tüm Remixler Soundtrack ler Dahil (Sadece 4 Part)
  26. Almora – Kiyamet Senfonisi (2008) (TURKIYEMIZIN GURURU)
  27. Pentagram – 1987 (2008)
  28. Feridun Düzağaç – Orjinal Altyazılı (2003)
  29. Çilekeş ~ Discography
  30. Sıfırbir Full Albümleri (2 Albüm)(No Rapid)
  31. Habbecik – An Meselesi – 2001
  32. Vega – Diskografi
  33. Yüxexes Platinium Collection 5cd (5 Albüm)
  34. 21. Peron (2003)
  35. Barış Manço – Mançoloji [1999] [Kaliteli Ses]
  36. Yavuz Çetin – Discography
  37. Cem Karaca – The Best Of Vol. 2
  38. Dört X Dört & Hayir || FuLL 2oo7 ||
  39. Şebnem Ferah – 10 Mart 2007 İstanbul Konseri
  40. Şebnem Ferah – Diskografi ~ By EviL©
  41. Pilli Bebek – Olsun [2007]
  42. Ogün Sanlısoy ~ Discography
  43. Groza – Discography ~ By EviL©
  44. Serdar Öztop ~ Discography
  45. Kramp – Discography Heavy Metal/Hard Rock (Turkey)
  46. Catafalque – Discography ~ By EviL©
  47. Yirtik Uçurtma ~ [Discography] ~
  48. Metro – Avucumda Gökyüzü by iαмwнαтiαм
  49. Üç Nokta Bir – Sabaha Karşı [2007] (No Rapid)
  50. Nev – Diskografi
  51. Erkin Koray – The Best Of
  52. Seksendört & Full Albümleri (2 Albüm)
  53. Şebnem Ferah – Can Kırıkları
  54. maNga + Full Albüm 2006 + Full Cd Covers + 320 Kbps
  55. Erkin Koray – Tüm Albümleri
  56. Panik ~ Almayan Böyle Olsun – 2oo6 Tavsiye !!
  57. Gece Yolcuları – Diskografi [3 Albüm]
  58. Sarp – Siyahın Matemi (2000)
  59. Vega – [Tamam] Sustum! (1999)
  60. Ali ALTAY-Olmaz Mı (Ey Aşk)
  61. Magilum – Kırmızı Kar (2009)
  62. Sakin – Hayat ( 2008 )
  63. Ünlü – Son Defa (1996)
  64. Çamur – Bu AŞkin Izdirabini (İlk Ve Tek AlbÜmlerİ) 2 Lİnk Bİrden
  65. Yaşar Kurt 4 Full Albüm (Anne, Sokak Şarkıları, Göndermeler, Best Of)
  66. Demir Demirkan // Ateş Yağmurunda Çırıl Çıplak
  67. Badem–Badem [2005]__Full Albüm_(NO RAPİD)
  68. Yüksek Sadakat – Katil & Maktül (2008)
  69. Duman – Diskografi
  70. Cem Karaca – Yiyin Efendiler (1990) Forumda Yok, Full…
  71. Şebnem Ferah – Albüm Dışı Şarkılar
  72. Haluk Levent – 1993 – Yollarda (FULL ALBÜM)(NO RAPID)
  73. Murat Çelik–Seyyah [2002]__FULL ALBÜM
  74. Şebnem Ferah – 2001 – Perdeler (FULL ALBÜM)(NO RAPID)
  75. Zardanadam ~ Discography
  76. Hayko Cepkin – Live At Rock’n Coke’07 (2007)
  77. PickPocket – Hayalle Gerçek Arasında 2oo8 by iαмwнαтiαм
  78. Radical Noise – Diskografi ~ By EviL©
  79. Barış Akarsu – Discography ~ By EviL©
  80. Almora – Discography ~ By EviL©
  81. 6.Cadde – 6.Cadde [ 2003 ]
  82. Cem Özkan – Kendimce (2006)
  83. Badem – Diskografi (2 Albüm)
  84. Direc-T – Diskografi (2 Albüm)
  85. Kurban – Discography ~ By EviL©
  86. Kıraç – Diskografi ~ By EviL©
  87. Mavi Sakal – Two Roads
  88. Barış Manço 24 ayar (full albüm)
  89. Barış manço japonya konseri Full albüm
  90. 2
  91. Deep Inside – Dark Again (2009) Şiddetle Israrla Tavsiyedir…
  92. Ada – Yalan (2007)
  93. Yavuz Çetin Diskografi (rapid)
  94. Dinar Bandosu – Saykodelikdesik (2007)
  95. Mat – Mat 2007
  96. Haluk Levent – Discography ~ By EviL©
  97. Dreamtone ~ Discography (progresif ulkemızın kaliteli adamlarından)
  98. Murat Göğebakan – Discography ~ By EviL©
  99. Emre Aydın – Afili Yalnızlık (2006)
  100. Fatih Erdemci – Yaşamak Zor (1999)
  101. Ünlü ~ Discography
  102. Cenk Han Alkaya – Gülmeyi Dene (2008)
  103. Murat Evgin – Dün Bugün Yarın (2005)
  104. Teoman – Tüm Albümleri
  105. Öztürk–Vasiyet [2002] (FUL ALBÜM)
  106. Emre Aydın – Afilli Yalnızlık [2oo6]
  107. Haramiler 2002(kar yağıyor bugün ankaraya)+Solistin grupdan ayrı yormladığı parçalar
  108. Özlem Tekin – Öz [Full Albüm]
  109. Murat Köseoğlu – Yağmurlar Yağıyor Duygularıma (1995)
  110. Emre Aydın | 2006 | Afilli Yalnızlık |
  111. Aegnor – The Heart Girt With a Serpent [ep] (2008)
  112. Zakkum ~ Zehr-i Zakkum [2oo7]
  113. 26 Tane ”Duman” Şarkısı Tek Linkte
  114. Grup Trip – Çıkış Yok Mu ( Full Album )
  115. Öztürk – Diskografi (3 Albüm)
  116. Cem Köksal – Set Me Free
  117. Dreamtone ~ Sojurn |LinK Düzeltilmiştir..
  118. 2
  119. Feridun Düzağaç – Diskografi ~ By EviL©
  120. Seksendört – Diskografi
  121. Kıraç – Benim Yolum (2007)
  122. Something’s Wrong – Proud Of It
  123. Teoman – OnYedi (2000)
  124. Comma – Discography ~ By EviL©
  125. Asfalt Dünya – Ormanlar Kralı (2007)
  126. Cem Karaca – Bindik Bir Alamete
  127. Deli – 2 Albüm “Başka Hiçbir Yerde Yok”
  128. Demir Demirkan Full Albümleri….
  129. Episode 13 – Pitch Black (2008)
  130. Kreş – Zaman Yok 2007
  131. 2
  132. Karakedi – !!!? [2003] [the_metaLLEr]
  133. Alev – We Live In Paradise 2oo5
  134. Asli – Diskografi
  135. Element – Cehennem (2007)
  136. Kreş – Zaman Yok (2007) by iαмwнαтiαм
  137. Arabesk Şarkıların Rock Versiyonu Tek Albüm + Tek Tek
  138. Full Discography ~ Objektif
  139. Barış Akarsu & Full Albümleri (3 Albüm)
  140. Full Discography ~ Vega
  141. Full Discography : Redd
  142. Grup ÇıgLık- ÇıGlıK (1998 Albüms)
  143. Constantinopolis – For The Empire
  144. Manga ”Manga” Albümü Burada…!!!
  145. The Best Of Erkin Koray
  146. Gökce – Bögürtlenli Recel (2007)
  147. [RS] Vega – Tatlı-Sert [2002][FLAC]
  148. Avrasya ”Denizin Gözyaşları” Albümü Burada…!!!
  149. Sarp-Eskİ Aşklar [2006] (No Rapİd)
  150. Barış manço mançoloji 2 [Full Albüm]
  151. Barış manço mançoloji 1 [Full Albüm]
  152. [RS] Vega – Tatlı-Sert 2 [2003][FLAC]
  153. Mavi Sakal – Yeniden (2007)
  154. Gece – İçinde Saklı (2008) (Rapid+No Rapid)
  155. Acil Servis – Küçük Adam (1996)
  156. Pul & Beyaz Gölgeler [2008]
  157. 2
  158. Şebnem Ferah Akustik Performansı (Beyaz Show)
  159. Murat Evgin – Bambaşka Bir Şehir (2008)
  160. Foma – Foma EP (2008)
  161. Foma – Foma EP (2008)
  162. Ayşe – Ayşe (1998)
  163. 2005 – Bozuk Para
  164. Diken ~ Diskografi By CrazyShark©
  165. Grup Deli – (Yasaklanan Albümleri)
  166. 5.Element – Gidiyorum Sensizliğe 2oo7
  167. Lise Terk – Umut!!! Istek Üzeri Upload (No Rapid)
  168. 6.Cadde – 6.Cadde (2003)
  169. Umut Kaya – Mevsimler Geçerken (Alaturka Rock 2008)
  170. Badem – Sonsuz (2008)
  171. Zardanadam : Tüm Albümleri
  172. Kıraç – 2001 – Zaman (FULL ALBÜM)
  173. Haluk Levent – Aksam Üstü [No Rapid / Tek Tek İndir]
  174. Eyyam – Rock Makamı [2007]
  175. Teoman – 1997 – Papatya (FULL ALBÜM)
  176. Mavi Sakal ~ Discography
  177. Hayko Cepkin – Tanışma Bitti (2007)
  178. Çilekeş – Diskografi
  179. Özgür Çevik – Düşünce
  180. Bertuğ Cemil – Duygusal Tuzaklar (full albüm)
  181. Cem Adrian – Diskografi [By Laments] [NO RAPID]
  182. Zardanadam – Tamamböceği (2002)
  183. Şebnem Ferah Albümleri
  184. The Best Of Erkin Koray
  185. Demir Demirkan – Ates Yagmurunda Çiril Ciplak (2007)
  186. Özlem Tekin – Laubali (full albüm)
  187. Gripin – Gripin 2 (2008)
  188. Özlem Tekin ~ Discography
  189. Özlem Tekin – Rock’ N Dark (2002)
  190. Rüzgar 3 Full Albüm (Zifiri-Son Sahne-Mülteci)
  191. Rakun Rolling Stone – (Mor ve Ötesi – Sakin – Gren – Ayçaşen) (2008) (320 Kbps)
  192. Düş Sokağı Sakinleri – En Güzel Düşler (2007)
  193. Mavi Sakal – Tüm Albümleri
  194. Zakkum – Zehr-i Zakkum (2007)
  195. Haluk Levent Dİskografİ – 12 Adet TÜm AlbÜmlerİ
  196. 110 – Atomların Harika Dünyası (2005)
  197. Murat Evgin – Beni Ellere Verdin (1999)
  198. Fatih Erdemci – Yaşamak Zor (1999) (No Rapid)
  199. Meyan parçaları tek tek (rapid+norapid)
  200. Redd – Gecenin Fişi Yok (Akustik) 2008
  201. Full Discography : Pentagram
  202. Bertuğ Cemil – Duygusal Tuzaklar (2006)
  203. Let It Flow – Discography / Biyografi
  204. Dorian – Yeniden Hayata (By MooÇüü)
  205. •●• Demir Demirkan – Ateş Yağmurunda Çırılçıplak(2007 full albüm)•●•
  206. Türk Rock Karışık (2007)
  207. Türk Rock Karışık 2006
  208. Pentagram – Tüm albümler – diskografi (kırılmayan linkler :p )
  209. The Climb-Principia
  210. The Climb-The Climb
  211. Kurban Albümleri (Upload by megakenan)
  212. Wahim Demoları Full
  213. Piyasada Bulunamayan Nadir Türk Rock/Metal Albümleri..!!!!
  214. Oracles Always Lie – We’ll Welcome You Next Time (2008) Post-Rock / Instrumental
  215. Nefastum – Full Misantropia At Chaos World (2008)
  216. Replikas ~ Discography (Instrumental strange rock )
  217. Dört x Dört – Hayır (2007)
  218. Agathocles & Sakatat – Split 2007 ( Grindcore Belgium & Turkey)
  219. Çilekeş – Katil Dans (2008)
  220. Zor Bulunan Black Metal Albümleri..!!!
  221. Mavi Sakal – Kan Kokusu
  222. Diken ~ Discography (basarılı bir heavy)
  223. Mat – Mat 2007
  224. Aslı – Söylediğim Şarkılarda Saklı (2007)
  225. Teoman – Söz Müzik Teoman (2008)
  226. Flört – Cemiyette Pisiyoruz (2004)
  227. Direc-T ~ [Discography] ~
  228. Aslı – Söylediğim Şarkılarda Saklı (2007)
  229. Aylin Aslım ~ Discography
  230. Grup Çipura–Aşşk [2005] (FULL ALBÜM)
  231. 100°C – Kahpe Felek (2005)
  232. Özge Özkan – In Your Heart (EP) (2008) Gothic metal
  233. Miğfer – Metanet EP (2008) [320 Kbps]
  234. Grup TRIP – Çıkış Yok mu
  235. Dandadadan – Sen Bana Birini Android
  236. Gripin – Diskografi ~ By EviL©
  237. Bülent Ortaçgil & Teoman Konseri [2007]
  238. Demirdemirkan – 2 Single (Hayat Nedir, Rüzgar) (2006) (No Rapid)
  239. Demir Demirkan ~ Discography
  240. 2
  241. Forgotten – Retreat
  242. Nem – Güneşte Yalnız (2006)
  243. Düş Sokağı Sakinleri – Tüm Albümleri
  244. Koray Candemir – Sade (2001)
  245. Nekropsi ~ Discography
  246. Kzans & Vodka 2oo7
  247. Zakkum – Zehr-i Zakkum Full Albüm
  248. Işığın Yansıması 4 Full Albüm Rapid
  249. Second – Yok Artık 2008
  250. Çilekeş Full Albümleri….

Etiketler:

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s


%d blogcu bunu beğendi: